wallsend

McDonald’s  Community Stage

Applications for the Community Stage have now closed.

 

PROGRAM

9.30am – 9.50am The Marching Koalas 20 mins
9.55 am– 10.15am Chance2Dance 20 mins
10.20am – 11.10am Maxi Jazz Dance Studio 50 mins
11.15am- 11.45am Nova Dance Centre 30 mins
11.50am – 12.10pm Liam Budge Soloist 20 mins
12.15pm – 12.45pm The Rhythm Factory 30 mins
12.50pm – 1.20pm SambaFrog 30 mins
1.25pm – 1.55pm The Pretty Amazing Jono Magician 30 mins
2.00pm – 2.30pm Energise Studios 30 mins

3pm Stage Close